Ēd un neskaiti kalorijas, viss ir zem kontroles ar ŠO

Nevienam nav noslēpums, ka ASV dzīvo resnākā nācija pasaulē, kur aptaukošanās un liekais svars ir tikpat ierasta lieta, kā Latvijā – iesnas.

Protams, to veicina visi iespējamie ātrās ēdināšanas restorāni, milzīgās porcijas, milzīgie pārtikas iepakojumi, jo ASV viss ir milzīgs. Daļa cilvēku šo aptaukošanos un lieko svaru uztver kā normu, bet daudzi ceļ trauksmi, tādēļ tieši ASV zinātnieki visvairāk un visnopietnāk strādā pie jaunām un jaunām metodēm, lai cīnītos ar šo problēmu.

Piekritīsiet – iet uz fitnesa zāli 2 un pat 3 reizes nedēļā ir sevi jāpiespiež, bet vai jūs esat ievērojuši cik daudz šajos fitnesa klubos ir tiešām resnu cilvēku, praktiski neviena! Viņu tur vienkārši nav, un ja pat kāds atrodās, tas ir viens cilvēks no 50 000!

Cilvēks nevar samazināt savu svaru, ja nemainīs savu ēdienkarti, ēdienu porciju lielumu,  vai arī neveiks ķirurģisku operāciju, kas samazinās tā izmērus, jo ieradumam ir milzīgs spēks, tāpēc liegums garšīgi vai arī labi paēst, ir līdzvērtīgs ļoti smagam pārbaudījumam kuru izturēt ir vēl grūtāk, nekā piemēram: pārliecinātām smēķētājam aizliegt smēķēt, jo smadzenes sāk protestēt un pieprasīt pie tā kā jau gadiem ir pieradušas.

Stephen Hill ir pazīstams zinātnieks un ārsts, kurš tikai 3 gadus atpakaļ spēja atrisināt šo neuzveicamo uzdevumu – neliegt to, pie kā ir jau pierasts, bet tajā pašā laikā neuztraukties par kalorijām kuras tiek uzņemtas. To garantē ilgi un pierādīti klīniskie pētījumi, kurus veica dažādās auditorijās, ilgstošā laika periodā.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dina</cite>

    Kādas atsauksmes? Ir kāda šeit mēģinājusi?

    • <cite class="fn">Esmu</cite>

      Nu nav tā, ka man nekas nebija jādara! Nebija guži tā, ka sēdēju mājās un riju visu pēc kārtas! 😀 BET… svaru tiešām īsā laikā samazināju līdz vēlamajam, un , atšķirībā no iepriekšējām reizēm, tas vairs nav atgriezies atpakaļ! Stāv kā stāvējis! Tā kā kopumā varu ieteikt pamēģināt! Bet nedomā, ka tagad varēsi rīt ko pagadās milzzīgā daudzumā! Es varu gan sei lutināt ar to ko agrāk nebūtu riskējusi, bet ne jau tā ka tonnām 😀

  • <cite class="fn">Zaiga</cite>

    Sāku šo lietot 6 mēnešus atpakaļ! Draudzene ieteica! Varbūt būtu par skaļi teikts, ka tas izmainīja manu dzīvi, bet kilogrami liekie ir pazuduši, un , vismaz pagaidām, izskatās, ka uz neatgriešanos!

Leave a Comment