Divas olnīcu vēža pazīmes, kuras parasti ignorē visas sievietes. Neesiet vienaldzīgas!

Olnīcu vēzis – vēzis, kuru ļoti bieži mēdz nepareizi diagnosticēt. Tas ir tādēļ, ka lielākā daļa šīs slimības simptomu ir ikdienā plaši izplatīti, kā rezultātā lielākā daļa sieviešu tos vienkārši ignorē.

Lai gan varētu šķist, ka šie simptomi rimsies jau pēc pāris dienām, reizēm tā nenotiek. Diemžēl šai slimībai ir jāpieiet ļoti rūpīgi un ir kaut mazliet jānojauš, ka jūs varētu būt skārusi tieši šī problēma, jo uzreiz noteikt diagnozi parasti ir pat ļoti sarežģīti.

Visbīstamākais, kas var būt šai slimībai, ir tās pārāk vēla atklāšana.

Tieši tādēļ, dāmas, ņemiet vērā šos divus olnīcu vēža izplatītākos simptomus.

1. Ļoti bieža urinēšana

Šo pazīmi ļoti bieži jauc ar urīnceļu infekcijām. Ja gadījumā jūs jau esat veikušas ārstēšanas kursu, bet blakusefekti tik un tā saglabājas, jums noteikti jāvēršas pēc palīdzības pie jūsu ginekologa.

2. Vēdera pūšanās

Vēdera pūšanos parasti saista ar aizcietējumu, kuņģa darbības traucējumiem, nepareizu uzturu un līdzīgiem kuņģa vai zarnu trakta darbības traucējumiem. Taču, ja sajūta, ka jums ir sapūties vēders, turpinās jau veselu nedēļu, tas jau ir signāls, ka jums steidzami jādodas pie ārsta.

Neaizmirstiet brīdināt arī savas draudzenes, paziņas, radinieces! Lai gan šie simptomi ir ikdienišķi, tos nekad nedrīkst tāpat ignorēt.

Leave a Comment