Diētisks gaļas pīrāgs lieliskām pusdienām

Pagatavošana:

Izklājiet lavašu. Visas sastāvdaļas sadaliet divās daļās. Pa virsu lavašam klājiet apcepto liellopu malto gaļu ar sīpoliem. Plāni sagrieztās tomātu šķēlītes lieciet pa virsu maltajai gaļai. Tomātiem pa virsu beriet smalki sarīvēto sieru un zaļumus.

Uzklājiet 100 g bezpiedevu jogurta. Lavašu sarullējiet ruletē. Lieciet izveidoto ruleti cepamajā formā, iepriekš atceroties lavaša maliņas apsmērēt ar olīveļļu. Izveidojiet arī otru tieši tādu pašu lavašu un lieciet to blakus pirmajam, arī apsmērējot tā malas ar olīveļļu.

Sakuliet olas ar sāli un atlikušajiem 150 g jogurta. Ar iegūto masu aplejiet abas ruletes. Lieciet tās 180°C temperatūrā cepeškrāsnī un gatavojiet tik ilgi, līdz pa virsu klātais maisījums būs palicis zeltaini brūns.

Avots: fithacker.ru


 

Līdzīgi raksti