Citrons, medus un ingvers burciņā – līdzeklis cīņā pret saaukstēšanos!

Lemon-Ginger-and-Honey-in-a-Jar-Cold-Buster

Daudziem cilvēkiem aukstais laiks nebūt nav tas mīļākais. No rītiem un naktīs ir ārkārtīgi auksts, tādēļ vienmēr jārūpējas par siltiem dzīvošanas apstākļiem.

Domājams, ka mums visiem patīk ziema, taču nevienam nepatīk saaukstēšanās. Diemžēl saaukstēšanās ir neatņemama rudens un ziemas sastāvdaļa.

Aukstie laikapstākļi visātrāk “pieķer” tieši bērnus, jo viņi no gripas ir vismazāk pasargāti. Bērniem īpaši viegli izdodas saķert kakla sāpes un klepu.

Vienmēr pārliecinieties, vai esat izmantojuši visas dabas sniegtās priekšrocības, pirms nolemjat ķerties klāt medikamentiem. Tādēļ mēs jums šodien sniegsim recepti, kas palīdzēs ārstēt saaukstēšanos dabīgā veidā. Citrona, medus un ingvera savienojums nomierinās kņudošu un sāpošu kaklu, bet ingvers parūpēsies par cīņu pret baktērijām un citām infekcijām.

Jūs varat pagatavot šo maisījumu un uzglabāt to ledusskapī. Lietojiet pa vienai karotei pie tasītes karsta ūdens un izbaudiet dzēriena nomierinošās īpašības. Jūs varat šo maisījumu izmantot vairāku mēnešu garumā.

Lai uzzinātu, kā to pagatavot, šķir nākamo lapu!

Leave a Comment