Burkānu biezeņzupa

Nepieciešams:

  • 1 sīpols
  • 3 lieli burkāni
  • 1 pētersīļu sakne
  • 2 lieli kartupeļi
  • 100 g sviesta
  • 300 g piena
  •  2 olas dzeltenumi
  • pa 20 g pētersīļu un diļļu
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Sasmalcināt sīpoluю pētersīļa sakni, burkānus sarīvēе uz rupjās rīves. Kartupeļus notīrīt un sagriezt nelielos gabalos.

Dārzeņus pacept sviestā, kādas 10 min. Ieliet 300 ml karsta ūdens, 250 ml piena, pasālīt un sapiparot pēc garšas un vārīt 15 minūtes.

Olu dzeltenumiem, pievienot atlikušu pienu , pielikt pie zupas uzvārīt un noņemt no uguns. Izmantojot blenderi visu sablendēt viendabīgā masā.

Pētersīļus un dilles smalki sagriezt. Pirms pasniegšanas zupu apkaisīt ar zaļumiem.

Avots: zacep.com


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close