Atbrīvojaties no orhidejām, jo…

Orhideja — augs epifīts. Tas nozīmē, ka viņa var augt visu mūžu (vai daļu no dzīves) uz citiem augiem, bez saistības ar grunti. Visas noderīgas vielas un mikroelementus orhideja saņem ar saknēm no gaisa mitruma.

Sakarā ar to cilvēki sāka pierakstīt viņai spēju  atņemt dzīves enerģiju.

Mājas puķe — orhideja

Pēdējā laikā eksistē viedoklis, ka orhidejas nedrīkst audzēt mājās: tikai birojos un neapdzīvotās telpās. Taču fen-šui speciālistiem ir savs skatījums uz šo problēmu. Viņi ļauj šo puķi turēt mājās, ar piebildi, ka labāk nelikt to guļamistabā.

Tiek uzskatīts, ka miega laikā cilvēki ir pilnīgi neaizsargāti, bet viltīgi augi var to izmantot un atņemt daļu no dzīves enerģijas. No rīta cilvēks var izjust spēcīgu nogurumu un pat saslimšanas simptomus.

Tāpat ne visām sievietēm vajadzētu iegādāties šo kaprīzo puķi! Ja saimniecei ir stipra enerģija ar augu problēmu nebūs.

Ja sieviete ir mīkstu, maigu raksturu un  viegli ievainojama, orhideja var nodarīt viņai ļaunu: viņas enerģija pakāpeniski pāries pie puķes. Tāpēc mīkstsirdīgām skaistulēm vislabāk atbrīvoties no orhidejas, dāvājot to kādam no tuviniekiem ar stipru raksturu.

Taču, neskatoties uz visiem speciālistu argumentiem, mūsu redakcija uzskata, ka tāds skaists augs, kā orhideja, nevar nodarīt cilvēkam neko ļaunu. Kā domā tu? Noteikti uzraksti savu viedokli komentāros.

Leave a Comment