Ārkārtīgi garda un maiga banānu kafija

 

Ja Jums ir apnicis dzert parasto latte, iesakām izmēģināt ko pavisam jaunu un nebijušu.

Kafija ar banānu un pienu – jauns, veselīgs un, galvenais, ārkārtīgi gards kafijas dzeršanas veids.

Kas ir banānu kafija ar pienu?

Kafija ar banānu un pienu ir daudz gaišāka, maigāka un gardāka. Turklāt, tie, kam īsti negaršo banāni, arī novērtē šīs kafijas unikālo garšu. Banāni kafijai sniedz saldu garšu un maigumu, ko daudzi kafijas lietotāji arī vēlas iegūt no šī dzēriena. Šādi pagatavota kafija samazina skābes daudzumu organismā, ko rada tikai “pliki” pagatavota kafija, tādā veidā arī palīdzot mūsu veselības uzturēšanai.

Vēl viens lielisks banānu pielietojums – augsts kālija saturs, kas mūsu organismam ļoti bieži pietrūkst.

Iepazīstieties ar vienkāršu veidu, kā mājas apstākļos pagatavot banānu kafiju.

Lai uzzinātu, kāds tas ir, šķir nākamo lapu

Banānu kafija ar pienu

Sastāvdaļas:

  • 1 glāze piena (var gan govs pienu, gan mandeļu, vai jebkuru citu – pēc Jūsu izvēles)
  • 1 tasīte izvārītas kafijas (aukstas)
  • 1 ēdamkarote medus vai sīrupa (pēc pašu izvēles)
  • 1 nogatavojies banāns
  • ledus gabaliņi

Pagatavošana:

  1. Blenderī sajauciet banānu, pienu un sīrupu (vai arī medu).
  2. Jauciet tik ilgi, līdz iegūta šķidra un viendabīga masa.
  3. Lejiet kafiju dzeramajā traukā, ieberiet ledu un pa virsu lejiet banānu maisījumu. Tas arī viss!

Izbaudiet gardo dzērienu un pastāstiet par to arī citiem!

Leave a Comment