Ar šī dabīgā līdzekļa palīdzību samaziniet menstruālās sāpes

Menstruālais cikls ir dabīgs process sievietes organismā, kas norisinās sievietes dzemdē, palīdzot daiļajām dzimuma pārstāvēm savā dzīvē kļūt par mātēm. 

Pirmais menstruālais cikls liecina par to, ka sievietes ķermenī sākusies ovulācija un viņa ir spējīga palikt stāvoklī. Pats pirmais periods parasti sākas vecumā no 12 līdz 15 gadiem. Sāpīgos menstruāciju ciklus sauc par dismenoreju. Ļoti daudzas sievietes izjūt menstruālās sāpes, jo īpaši jaunības gados. Pārsvarā menstruāciju radītās sāpes nesaista ar nekādām nopietnām problēmām, taču reizēm zem šīm pierastajām sāpēm var slēpties arī dzemdes kakla vēzis.

Ir tikai normāli un dabīgi, ja menstruāciju laikā sieviete izjūt velkošas sāpes un spazmas vēdera un/ vai muguras lejasdaļā. Parasti sāpes sākas vienu vai divas dienas pirms menstruālā cikla un var ilgt divas līdz trīs dienas menstruālā cikla sākumā. Taču apmēram 10% sieviešu ir tik stipras menstruālās sāpes, ka parasti šajās dienās viņas pat fiziski nav spējīgas neko izdarīt.

Iesakām jums pagatavot slavenās ukraiņu ārstes Jeļenas Svitkas piedāvāto recepti. Šīs receptes pagatavošanai jums būs nepieciešamas vien divas sastāvdaļas, bet tā iedarbība ir tūlītēja.

Lai uzzinātu, kā šī recepte pagatavojama, šķiriet nākamo lapu! Tur atradīsiet vēl vairākus noderīgus ieteikumus!

Leave a Comment