15 kaitīgākās lietas, kuras nogalina vīrieša erekciju

Šīs ir tās lietas, no kurām vajadzētu izvairīties, lai saglabātu savus vīrieša dotumus ierindā līdz pat sirmam vecumam.

  1. Rūpnieciski ražota liellopu, cūkas vai putnu gaļa, kuru sastāvā ir ievērojami daudz hormonu, jo ar tiem tika baroti paši dzīvnieki. Ja šāda gaļa tiek lietota lielos daudzumos, izmainās vīrieša hormonālais fons.
  2. Pašu spēcīgāko sitienu vīrietim zem jostas vietas rada alus. Neskaitot to, ka tas ir alkohols, alus sastāvā ir arī fitoestrogēni – sieviešu dzimuma hormoni.
  3. Pat visvājākā narkotika, marihuāna, krasi samazina vīrieša asinīs esošo testosterona līmeni, kā arī kaitē hormonu izdales procesam. Turklāt marihuāna traumē hromosomas, kas var pēcāk radīt ģenētiskas mutācijas.
  4. Smēķēšana. Galvenā nikotīna patoloģiskā iedarbība ir mazo asinsvadu sašaurināšana, tajā skaitā arī to asinsvadu, kuri tiek virzīti uz dzimumlocekli.
  5. Transgēnie tauki, kas atrodami ātro ēdināšanu restorānu piedāvātajos produktos kā arī pusfabrikātos, jo tie izraisa mutācijas gēnu līmenī un hormonālās izmaiņas.
  6. P%ts, ka no 200 visizplatītākajiem medikamentiem, apmēram 16 no tiem spēj radīt impotenci. Pirmie sarakstā bija medikamenti, kas tiek lietoti hipertensijas novēršanai, spazmolītiķi, nomierinošie medikamenti, miega zāles, kā arī līdzekļi pret kuņģa čūlu.
  7. Kofeīns iznīcina brīvos testosteronus, kas savukārt palielina sieviešu hormonu daudzumu vīrieša organismā.
  8. Galvenais erekcijas disfunkcijas iemesls ir alkohola lietošana, kura rezultātā tiek traucēta aknu funkcionēšana un vīriešu hormonu apmaiņa, kas arī ir svarīga.
  9. Miega laikā organisms izstrādā ļoti daudzus tam nepieciešamos hormonus. Saprotams, ka miega trūkuma rezultātā, organisms nespēs saražot pietiekoši daudz hormonu un tiks traucētas arī vīrieša dzimumorgānu funkcionēšanas spējas.
  10. Desa, cīsiņi un citi gaļas izstrādājumi satur šķidros dūmus. Uzņemta šī viela rada toksiskus bojājumus vīrieša sēklinieku audiem – tie ir dziedzeri, kas ražo līdz pat 95% testosterona organismā.
  11. Maizes izstrādājumi satur vienlaikus vairākus vīrieša testosterona samazinošas vielas: skābes, raugu un cukuru.
  12. Augsts cukura līmenis asinīs ir viens no galvenajiem impotences rašanās iemesliem. Glikozes molekulas bremzē nervu galu darbību, kas savukārt negatīvi ietekmē erekciju.
  13. Eksperimentos ir pierādīts, ka paaugstināts nātrija līmenis asinīs samazina testosterona ražošanas apjomus. Saprotams, ka sāls ir nepieciešama organisma pilnvērtīgai funkcionēšanai, taču, kas par daudz – tas par skādi.
  14. Aptaukošanās rezultātā krasi mainās hormonālais līdzsvars organismā. Samazinās testosterona un palielinās glikozes daudzums asinīs.
  15. Sojas sastāvā ir fitoestrogēni – augu analogi sieviešu dzimtes hormoniem. Mazos daudzumos tie nekādus kaitējumus nerada, taču lielākos var ne pa jokam ietekmēt jūsu testosterona līmeni.

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment